Μοτέρ - Αυτοματισμοί SOMFY

Ηλεκτροκινείστε τις τέντες σας. Τοποθετείστε τους μηχανισμούς και αυτοματισμούς της SOMFY για περισότερη άνεση, ασφάλεια και προστασία

Η γαλλική εταιρεία Somfy είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρικών μηχανισμών και αυτοματισμών για εφαρμογές εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης, οικιακά ρολά και για γκαραζόπορτες.

Μοτέρ - Αυτοματισμοί SOMFY Οι μηχανισμοί και οι αυτοματισμοί της Somfy προσφέρουν άνεση και ασφάλεια, απλοποιώντας τον καθημερινό σύγχρονο τρόπο ζωής.

Η ασύρματη τεχνολογία, είναι η νέα εποχή στις εγκαταστάσεις ηλεκτροκίνητων τεντών. Για την τοποθέτηση απαιτείται μόνο παροχή ρεύματος και η λειτουργία της εγκατάστασης, γίνεται μόνο από απόσταση.Μοτέρ - Αυτοματισμοί SOMFY - τηλεχειρηστήρια Με τα ασύρματα τηλεχειρηστήρια και τους ασύρματους διακόπτες, μπορείτε να ελέγξετε την τέντα σας από απόσταση, αλλά και να προγραμματίσετε τη λειτουργία της.Μοτέρ - Αυτοματισμοί SOMFY - αισθητήρας ήλιου-αέρα Ο αισθητήρας ήλιου-αέρα, αυτοματοποιεί τη λειτουργία της εγκατάστασης σας, με αποτέλεσμα οι τέντες σας να κινούνται ανάλογα με τη φωτεινότητα του ήλιου, ενώ σε περίπτωση δυνατού αέρα, οι τέντες σας προστατεύονται γιατί ανεβαίνουν αυτόματα.
Μοτέρ - Αυτοματισμοί SOMFY - αισθητήρας ήλιου-αέρα Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όλες τις επαγγελματικές σειρές μηχανισμών και αυτοματισμών της Somfy ανάλογα την εγκατάστασή σας. Όλα τα προϊόντα somfy συνοδεύονται με πενταετή γραπτή εγγύση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή !!!

πιστοποιημένος συνεργάτης somfy

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένος εγκαταστάτης προϊόντων somfy